Kundecases

Det siger deltagerne om os…

Hvad siger deltagerne om os?

“Det der gør netværket NETOP godt i min verden er, at deltagerne i netværket oplever de samme problemstillinger på trods af, at vi kommer fra en mangfoldighed af forskellige organisationer”.

Ole Maagaard Pedersen
Driftsøkonom, Kolding Herreds Landbrugsforening

“Netværksgruppen er ét af de steder, hvor jeg henter inspiration, og hvor jeg har mulighed for at udveksle og drage nytte af både mine egne og andres erfaringer. I netværket opbygges og udbygges relationer, og vi bruger hinanden som sparringspartnere i forhold til de dagligdags udfordringer, vi alle sidder med”.

Lise Korfitzen
Assistant Head of Department, Centre of Excellence Test & Consultancy

“At deltage i netværket er ligesom at have et fortroligt ”frirum” hvor du kan drøfte specifikke ledelsesmæssige udfordringer og få en tilbagemelding fra dygtige ledere, som ikke er en del af problematikken, du ønsker løst. Vores facilitator er professionel, har fingeren på den ledelsesmæssige puls og deler gerne nye ledelsesmæssige trends”.

Jytte Spaniel
Scion DTU A/S

Vil du vide mere?

Hør mere om CfL netværk

Jacob Zentio Larsen, der er vicedirektør i TDC, fortæller om, hvordan det er at være en del af ét af de mere end 50 professionelle netværk hos CfL Center for Ledelse.
Jan Svane Mathiesen, Underdirektør, Nykredit fortæller om hans deltagelse og udbytte netværket hos CfL.
IT udviklingschef for Topdanmark, Peter Madsen Lundqvist fortæller om hans deltagelse og udbytte af netværk hos CfL.