Topledere

LEAD16

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Netværkets formål er at udvikle deltagernes personlige lederrolle gennem sparring og erfaringsudveksling på baggrund af cases samt udvikling af det personlige netværk gennem fortrolige relationer til ligestillede i andre brancher og funktioner. Dette tilsammen har til formål at udvikle deltagernes organisationer og forretning.

Netværket er tværfagligt for at sikre, at deltagerne bliver udfordret og kan bidrage med nye vinkler og tilgange til opgaver og udfordringer.

På møderne er debatten god og aktiv og på et højt strategisk niveau. Deltagerne er skarpe i dialogen og giver hinanden faglig og personlig sparring, så man sammen kan vokse og udvikle sig som topleder.

Hvilke temaer arbejder netværket med?

Vi tager udgangspunkt i deltagernes udfordringer, men arbejder også med trends og teorier samt personlig lederstil og udvikling.

Eksempler på temaer:

 • Lean; i ledelsen, i administrationen, i produktionen
 • Mindfulness – et modebegreb eller en effektiv metode?
 • Sociale medier
 • Tillidsbaseret ledelse
 • Samfundsudviklingen
 • Ledelse af kulturforskelle
 • Ledelseskommunikation i forbindelse med forandringsledelse

Hvor ofte mødes netværket?

Netværket afholder 3 døgnmøder (kl. 17.00-16.00), som afholdes på danske konferencesteder samt et dagsmøde (kl. 09.00-16.00).

Hvordan er medlemmernes profiler?

Deltagerne er f.eks. (men ikke udelukkende) underdirektører, vicedirektører, VP’ere og SVP’ere, IT-direktører, forretningsudviklingsdirektører, projektdirektører, marketingdirektører, salgs- og marketingdirektører, HR-direktører, produktionsdirektører, regions- og områdedirektører og økonomi- og finansdirektører.

Deltagerne forventes at have arbejdet 5 år på strategisk ledelsesniveau og have en betydelig indflydelse på udviklingen af den organisation, de er en del af.

Hvordan bliver jeg medlem?

Kontakt netværkets facilitator Lars Hemmingsen på +45 5154 4191 eller direktør Anja Neiiendam på +45 5154 4182.

Hvad koster det at være med i netværket?

Det koster kr. 25.200 pr. år for CfL-medlemmer. Prisen er inkl. 15 % medlemsrabat, administration, facilitering af møderne, materialer, lokale, forplejning, overnatning i forbindelse med døgnmøder samt eksterne indlægsholdere.

Beløbet er eksklusive transport og moms.

Spørgsmål til netværket

Hvad siger deltagerne om netværket?

          “Det er godt at få andre perspektiver på diverse problemstillinger, som diskuteres i netværket. Der er gode muligheder for at diskutere fælles udfordringer. Positivt at det generelt er deltagere med stort ledelsesansvar og lang erfaring indenfor ledelse. Der er flere, som har været med i netværket i længere tid, og derved er der bygget en fortrolighed op. Generelt er der god kemi i netværket.”

Michael H. Andersen
Direktør, KMD A/S

           “Jeg har altid prioriteret deltagelse i ledelsesnetværk højt  – det giver inspiration at høre andre fortælle om deres erfaringer ”uden filter” i den fortrolige atmosfære, som et velfungerende netværk skaber. I forhold til egne beslutninger og udfordringer er det fantastisk værdifuldt at kunne støtte sig på andres erfaringer – ikke mindst når ideer skal sælges internt i organisationen.”

Søren Holck
Senior Vice President, Coloplast A/S

Hør hvad deltagerne får ud af CfL netværk

CfLs netværk skaber værdi for alle deltagere. Det er takket være CfLs facilitatorer, det skarpe program, den omhyggelige udvælgelsesproces og de andre engagerede netværksdeltagere.

Vil du vide mere?
Se videoen til højre med Underdirektør Jakob Svane Mathiesen fra Nykredit, og hør hvad han får ud af at være en del af CfL-netværk.

Underdirektør Jakob Svane Mathiesen, Nykredit

Andre har også set på

Sales Executives

 • Salgsdirektører
 • Åbent for optag
 • 4 døgnmøder

Direktørnetværk 8

 • Direktører
 • Åbent for optag
 • 2 halvdagsmøder
  og 2 døgnmøder

Direktørnetværk LEAD

 • Direktører
 • Åbent for optag
 • 2 halvdagsmøder,
  1 heldagsmøde og 1 døgnmøde

Finansklubben

 • Økonomi- og finansdirektører
 • Åbent for optag
 • 4 halvdagsmøder
  og 1 døgnmøde

Få 8 råd om netværk

Udfyld formularen til højre, så sender vi de 8 råd til din email.

Her har vi samlet alle CfLs artikler om netværk, som vi håber, du finder viden og inspiration i.

Professionel facilitator

Rådgivere som sikrer programmer med højt, ledelsesfagligt indhold og mødeledelse med stor interaktion.

Professionelt program

Udforsk teoretiske og praktiske temaer med CfLs programmer, som tager udgangspunkt i det, der rører sig i virksomhederne.

Professionelt netværk

Omhyggelig udvælgelse af medlemmerne sikrer et godt match mellem udfordringer og interesser. Fortrolighed er nøgleordet.

Professionelt ledelseshus

Danmarks største ledelseshus med dedikerede eksperter i at rådgive og udvikle ledere i alle discipliner.